איך לארגן אירוע הרמת כוסית מושקע
הרמת כוסית נוהגים לעשות בארגונים שונים לפני חגים או אירוע מסוים שרוצים לציין. בדרך כלל מדובר על משהו פשוט מאוד שבו המנכ"ל או המנהל אומר מספר דברים, שותים כוס יין ויוצאים לחופשת החג או חוגגים את מה שלשמו התכנסו. בכתבה הבאה אנו נסביר איך אפשר להפוך את הרמת הכוסית למשהו מושקע עבור העובדים.
תכנון נכון של הרמת הכוסית
ארגונים רבים מחפשים לעשות הרמת כוסית ערב לפני החג. זהו הזמן הכי פחות נכון עבור המאורע כי יש עובדים רבים שלוקחים את היום הזה כיום חופש לסידורי החג. אם אתם רוצים לעשות הרמת כוסית שרוב העובדים ישתתפו בה, מומלץ לקבוע אותה לשבוע לפני החג. כך תוכלו לוודא נוכחות כמעט מלאה.
הוספת אטרקציה קצרה שמשאירה טעם טוב
אם בא לכם לפנק את העובדים שלכם בערך מוסף לכבוד החג ויש לכם תקציב, תוכלו להזמין הפעלה קצרה ונחמדה. זה יכול להיות סטנד אפ קצר ומצחיק, סרטון שהכנתם מראש עם תמונות של העובדים וכל דבר שמשאיר טעם טוב לפני היציאה לחג. כאשר משקיעים בעובדים בעזרת אטרקציות הם נהנים ומרגישים כי מעריכים את עבודתם ומאפשרים להם לצאת לחגוג את החג בכיף לאחר שעמלו בעבודה.
פנקו בקינוח מעניין
אז יש לכם יין להרמת הכוסית, אבל מה עם איזה קינוח נחמד להמתיק את האווירה? זו יכולה להיות גלידה, קינוח כוסות, סלט פירות מעניין ומרענן, שייק וכדומה. ניתן להזמין כיום ספקי עגלות מסוגים שונים שיעשו לכם ממש מתוק ושמח וידוע שדברי מתיקה הם משהו נחמד לפנק בו.
כמה להשקיע בהרמת כוסית?
כשמתכננים תקציב עבור הרמת כוסית מומלץ להכניס אותו כחלק מהתקציב השנתי ולכלול גם את היין שיחולק על פי כמות העובדים, מתנות לחג בחגים גדולים כמו פסח וראש השנה ותקציב עבור פעילות או קינוח. קחו בחשבון לפחות שתי הרמות כוסית גדולות לאורך השנה.
מה מומלץ לומר כאשר עושים הרמת כוסית בעבודה?
הרמת כוסית בעבודה היא סוג של ציון דרך תאריכי שניתן בהחלט למנות בו את היעדים שהושגו בארגון והיעדים הבאים שעומדים בפניכם. זה זמן מצוין לשבח עובדים ומחלקות על עבודתם הטובה ולאחל לכולם חג נפלא עבורם ועבור משפחותיהם. חשוב מאוד להוקיר את עבודתם של העובדים שלכם, זה יעזור לכם לשמר אותם וגם לגרום להם לעבוד ביעילות ולהשיג את מטרות הארגון, לכן השקיעו גם בדברים שתאמרו וגם בהיערכות לכבוד הרמת הכוסית. העובדים שלכם מאוד יעריכו זאת. לסיכום, הרמת כוסית בעבודה היא ציון דרך לסיום תקופות מסוימות. זהו זמן חגיגי שבו ניתן להוקיר את עבודתם של העובדים וגם לפנק אותם באיזו פעילות, קינוח או ארוחה. מעסיק שיעשה זאת יקבל מהעובדים שלו עבודה טובה יותר לאורך זמן. לכן ההמלצה שלנו, השקיעו ברעיונות נחמדים ובתקציב טוב עבור הרמות הכוסית.