מדיניות פרטיות

1.מדיניות פרטיות זו נועדה להציג בפניכם הגולשים שבחרו להשתמש בשירותנו, את הדרך בה אנחנו פועלים במסגרת המידע שמתקבל ו/או נאסף מקהל הגולשים ומשתמשי האתר שבאמצעותו אפשר לזהות בצורה ישירה או עקיפה את פרטיהם של אנשים פרטיים. בכל שאלה בנוגע למדיניות פרטיות זו, או שחס וחלילה הרגשתם כי הפרטיות שלכם נפגעה כחלק מהגלישה באתר או בשימוש בשירותים המוצעים באתר – בבקשה ספרו לנו על כך באמצעות כתובת המייל web@karamel.co.il ופרטו כל בעיה המגובה במידע רלוונטי הקשור לפניה זו.

2.הגבלת אחריות
2.1 הנכם מודעים לכך כי כל הפרטים המזהים האישיים שלכם שנמסרים לנו ביוזמתכם, וכן כל מידע נוסף אחר, נעשים מתוך הסכמה מלאה שלכם ומרצון אישי נוסף על ההבנה כי מידע זה אינו מוכרח להימסר לנו מבחינה חוקית, וכן אינכם מחויבים לשתף אותנו עם המידע הזה.
2.2 הבעלים של האתר לא מתחייבים לכך שכל השירותים המוצעים באתר יתקיימו בצורה חלקה וללא כל תקלות והפרעות, וכן בעלי האתר אינם מתחייבים כי שירותי האתר חסינים מחדירה וגישה של לא מורשים למחשבים של האתר ו/או הם מוגנים מתקלות, ליקויים טבעיות ברכיבי חומרה ותוכנה בכל מערכות התקשורת של מנהלי ובעלי האתר וכל הספקים ו/או אחרים הקשורים אליהם.
2.3 הבעלים של האתר לא אחראיים לדיוק ולאמינות תכני הגולשים כפי שהם מוגדרים בתקנון הזה, וכן אין כל אחריות מצד בעלי האתר בנוגע לזמינות של מכלול השירותים המוצעים באתר. האתר אינו אחראי להפרת זכויות קניין רוחני ו/או פגיעה בהן וכן לא לסימנים מסחריים כלשהם.
2.4 כיוון שהתכנים המופיעים באתר חשופים לשימוש וצפייה של גולשים אחרים ברשת, הבעלים של האתר אינם אחראיים לכל נזק ו/או הפסד ו/או אובדן ו/או הוצאה ו/או לאבטחה של תכנים אלו במקרה של פגיעה כלשהי בגולש ו/או בצד שלישי.
2.5 כל התכנים והמידע המפורסמים באתר אינם מהווים עצות מקצועיות, ולכן חברת ניסימדיה פתרונות אינטרנט בע"מ איננה נושאת באחריות בנוגע למכלול התכנים והמידע שמתפרסם באתר מבחינת המהימנות שלהם, רמת הדיוק שלהם וההשפעה של תכנים אלו ביחס ישיר או עקיף על הגולשים מבחינת עוגמת נפש ו/או אי נוחות ו/או נזק שיגרם לגולשים ו/או לצד לשישי כתוצאה משימוש בתכני האתר ובכל מכשירי קצה אחרים בהם תכני האתר מופיעים.

3. מסירת מידע אישי מבוקש שנעשה על ידי הגולשים מתבצע מתוך רצון אישי ובהסכמה מלאה לשיתוף הפרטים והמידע האישי, וכן מתוך הבנה והסכמה כי אותו מידע אינו נמסר לנו מתוך חובה אלא רצון חופשי. כל מידע שמשותף איתנו על ידכם יעשה באופן מלא ומדויק כחלק מהסכמה מודעת לשיתוף המידע הפרטי.
3.1 מסירת המידע האישי שמתבצע על ידכם מהווה את האישור לכך כי אתם בגירים תושבי ישראל, והנכם מסכימים לקבל את תנאי מדיניות פרטיות המפורטים במסמך זה.

4. על פי הוראת חוק הגנת הפרטיות התשמ"א 1981 (להלן: "החוק"), כל פרטים ומידע אישי שיימסר לנו בהתאם להוראות יישמר על פי הוראת החוק.

5. כל מידע ופרטים אישיים שיימסר לנו על ידכם יישמרו במאגרי החברה והשימוש בו על ידנו ייעשה בהתאם להוראות הדין של מדיניות פרטיות זו.

6. שימוש במידע
6.1 אנו נשתמש במידע שתמסרו לידנו לצורך הבנה ועזרה בנוגע לשירותים שאנו מציעים, ולכן כחלק מסיוע זה אנו ניצור אתכם קשר, נשלח עדכונים ו/או שאלונים ו/או טיפים וכו'.
6.2 במסגרת מסירת הפרטים והמידע האישי שלכם, אתם מסכימים כי יתקיימו התנאים והדברים הבאים:
6.2.1 מתן השירות שלנו מתבסס על שימוש במידע שנמסר לנו על ידכם, ולכן אנו נעשה בו שימוש כדי שנוכל להסיק מסקנות ולקבל החלטות על ידנו ו/או על ידי ספקים ונותני שירות מטעמנו לצורך יצירת קשר בנוגע לפנייה שלכם וכן לצרכים שיווקיים.
6.2.2 תהליכי הסקת המסקנות ובחינת המידע שהתקבל לידנו עשוי לשמש לצורך הענקת הצעות ייעודיות.
6.2.3 יצירת התקשורת מולכם תלויה בשימוש עם טכנולוגיות שונות ושירותים המוענקים על ידי צד שלישי, זאת בכדי למלא ולהעניק את השירותים הדרושים.
6.2.4 כל מידע אישי ופרטים אישיים שתמסרו לידנו יאוחסנו מחוץ לגבולות הטריטוריאליים של ישראל, ובנוסף פרטי יצירת הקשר שתמסרו לידנו ישמשו אותנו לצורך שליחת דיוור אלקטרוני.
6.2.5 אנו ומי מטעמנו רשאים לבצע תהליכי עיבוד ואפיון לפרטים ולמידע שנמצא בידינו ונמסר על ידיכם, וכן מידע על הפעילות שלכם .

7. טכנולוגיה
7.1 כחלק משאיפתנו להפוך את חווית הגלישה של המשתמשים לכמה שיותר רלוונטית, מעודכנת ואיכותית אנו עושים שימוש באתר בקבצים מסוג Tags, cookies, Pixels לצורך איסוף ומסירה של מידע, אימות נתונים, ביצוע התאמות ותפעול שירותים וכן הצלבה ומיקוד של מידע ונתונים על מנת לאפשר אתר נגיש וידידותי עבור כל משתמש וגולש.
7.2 קיימת אפשרות עבור כל גולש באתר לבצע חסימה מלאה או חלקית של העוגיות באתר על ידי עדכון של דפדפן, אך בפעולה זו הנכם מודעים לכך כי חלק מהשירותים באתר לא יופעלו בצורה תקינה וכן תהליך חוויית המשתמש עשוי להיפגע.

8. דפוסי שימוש
8.1 על מנת לאסוף מידע על דרך פעילות השיווק, שירותי הממשק המחברים ביניכם לביננו לצורך ביצוע התקשרות וכן מידע ופרטים על השימוש באמצעים הטכנולוגיים הקיימים עבורכם באתר - אנחנו ו/או הספקים של שירותי הטכנולוגיה שלנו עושים שימוש באמצעים טכנולוגיים שונים בכדי לבצע זאת.
8.2 המידע שאנו מקבלים בנוגע לדפוסי השימוש של המשתמשים והגולשים באתר נועד לצורך הסקת מסקנות, למידת מידע לצרכי שיפור הצעות ותהליכים נוספים. המידע הנ"ל משותף על ידנו בהתאם לשיקולים בלעדיים שלנו עם צדדים שלישיים כמו ספקים, שותפים ומפרסמים. 

9. עיון, תיקון ומחיקת מידע
9.1 במידה והנכם מעוניינים לתקן, למחוק או לעיין במידע שנמצא בידינו הנוגע אליכם, הנכם מוזמנים לפנות אלינו באופן ישיר ואנו נפעל על פי הוראות החוק.
9.2 במידה ויעלה כי אין בידינו לסייע לכם לאחר קבלת מידע ופרטים אישיים שנמסרו מיוזמתכם, אנו נמחק את המידע האישי באופן מיידי למעט את פרטי דרכי ההתקשרות שתמסרו לנו. מידע אחר שתמסרו יישמר אצלנו למשך הזמן הנדרש לצורך תיעוד ומתן שירותים על פי החוק.

10. הזמנה
גולשים שביצעו באתר הזמנה של שירות או מוצר יתבקשו למסור פרטים של אמצעי התשלום הדרושים לחיוב וביצוע ההזמנה, ובנוסף גם פרטים ומידע אישי כמו כתובת מגורים המשמשים לצרכי זיהוי. מידע זה ישמש אותנו לביצוע חיוב וגביית התשלום הרלוונטי, ובמידת הצורך גם עבור אספקה של המוצר הנרכש לכתובת המגורים שנמסרה על ידיכם. הפרטים האישיים שימסרו לנו מיוזמתכם ישמרו אצלנו במערכת לצורך ביצוע התקשרות מולכם.

11. מידע לסליקת אשראי
כל המידע והפרטים הנדרשים לתהליך סליקת כרטיסי אשראי מתבצעים אצל ועל ידי הספק של שירותי הסליקה באתר, ולכן מידע ופרטים אלו אינם משותפים איתנו ואין לנו כל מידע בנוגע לפרטי כרטיסי האשראי שלכם.

12. שמירת מידע
12.1 כל מידע ופרטים אישיים שנמסרים על ידכם נשמרים אצלנו וכן אצל ספקים של שירותים טכנולוגיים שונים שאינם קבועים.
12.2 כל מידע שהוא סטטיסטי ואנונימי נשמר ונאסף על ידי צדדים שלישיים.
12.3 כיוון שהספקים של השירותים הטכנולוגיים שלנו עשויים שמור ולאחסן את המידע והפרטים האישיים שנמסרים לנו מחוץ לגבולות של ישראל, בעצם מסירת מידע זה על ידכם ומיוזמתכם המלאה הנכם מודעים לכך כי אותו מידע עובר לאחסון אל מחוץ הגבולות הטריטוריאליים של מדינת ישראל.

13. אבטחת מידע
13.1 מתוך רצון להגן על המידע האישי שנמצא ברשותנו, אנו נעזרים באמצעים טכנולוגיים סבירים וכן בוחרים את הספקים הטכנולוגיים שלנו על פי מניעים אלו.
13.2 אנו לא מאפשרים לעשות שימוש במידע אישי הנמצא ברשותנו ללא קבלת הרשאה לכך, זאת לצורך שימור רמת האבטחה והסודיות הנדרשת מאיתנו בכל הנוגע לסוג המידע האישי שנאסף בהתאם להוראת החוק להגנת הפרטיות ואבטחת מידע, תשע"ז 2017.
13.3 על אף האמור, ישנו סיכון תמידי שלא נמצא בשליטה שלנו בנוגע לפגיעה בסודיות המידע האישי שנמסר לנו, וכתוצאה מכך אנו מבקשים את הפעלת שיקול דעתכם בכל הקשור למידע ולפרטים האישיים שהנכם בוחרים למסור לידינו.

14. שמירת מידע והעברת מידע אישי לצד שלישי
14.1 המידע האישי שנמצא ברשותנו איננו עובר לצדדים שלישיים למעט לצרכים הנדרשים להענקת שרותינו, הנחיה של צו שיפוטי או קבלת דרישה מצד רשות מוסמכת או כתוצאה מהפרה של הוראות מדיניות פרטיות זו.
14.2 כיוון שהמידע האישי שנמסר לידנו מיוזמתכם נקלט ומאוחסן אצל צדדים שלישיים בארץ ומחוץ לגבולותיה הטריטוריאליים כמו חברת Google ו/או Microsoft, בעצם תהליך מסירת המידע האישי אתם מקבלים ומסכימים לתנאי מדיניות הפרטיות של ספק השירות האלו המופיעים בקישורים אלו: https://privacy.microsoft.com/en-US, https://policies.google.com/privacy 
14.3 מידע בלתי אישי נמסר על ידנו לצדדים שלישיים למטרות וצרכים מגוונים, ביניהם גם הרצון שלנו לייעול ושיפור השירות שניתן לגולשים ומשתמשי האתר.

15. עדכונים ודיוור ישיר
15.1 אנו נוכל לפנות אליכם באמצעות אחד ו/או יותר מדרכי ההתקשרות שתמסרו לידינו כמו טלפון, דואר אלקטרוני, דואר רגיל, מסרונים וכו' על מנת שנוכל לערוך סקרים ולקבל מכם משוב שיסייעו לנו להעניק לכם מידע על מגוון נושאים שעשויים לעניין אתכם.
15.2 משתמשים שיהיו מעוניינים להפסיק לקבל מאיתנו את המידע הזה, יוכלו לעשות זאת על ידי האתר שלנו ו/או על ידי פנייה ישירה לפורטל בכתב ו/או מייל בה הם יידעו אותנו על הרצון להפסיק את קבלת המידע, ואנו נפעל להסרת כתובת האימייל הרלוונטית מרשימות הדיוור האלקטרוני שלנו על פי הוראות חוק התקשורת (בזק ושידורים, תיקון מס' 40) התשס"ח 2008.

16. מיקור חוץ
במידה ונשכור את השירותים של צד שלישי למטרות הענקת שירותים בשם שלנו עבור אספקה, דיוור אלקטרוני, מתן תשובות לשאלות וכו' – אנו נעניק לצדדים השלישיים הללו רק את המידע האישי הרלוונטי לשירותים הנדרשים בלבד, ונאסור את השימוש במידע זה עבור כל מטרה אחרת באשר היא.

17. עדכון מדיניות
אנו נעדכן לפעמים את מדיניות פרטיות זו שנכנסת לתוקף מיד לאחר שהיא מפורסמת באתר, ולכן בגלישתכם באתר הנכם מסכימים ומקבלים את השינויים שיכללו בעדכון המדיניות כל עוד שינויים אלו אינם יפחיתו את רמת ההגנה הנדרשת לשמירת הפרטים והמידע האישי שתמסרו מיוזמתכם.

18. פורטל קרמל מהווה פלטפורמה אינטרנטית עבור פרסום וקידום של בעלי מקצוע, ספקים, אטרקציות ומקומות. כל התוכן והתמונות המתפרסמים באתר הינם באחריות הספקים בלבד, וכן פורטל קרמל לא אחראי על איכות השירות והתוכן המפורסם באתר.

19. אנו רשאים לסגור את פעילות האתר ו/או לשנות את המראה, מבנה והזמינות של השירותים המוצעים בו בהתאם להחלטתנו ושיקול דעתנו הבלעדי, זאת מבלי חובתנו להתריע על כך מראש כלפי משתמשי האתר, המפרסמים בו או כל גוף אחר העושה שימוש באתר. לכן לא תהיה דרישה, תביעה או טענה כלשהי כלפי מנהלי ובעלי האתר כתוצאה משינויים אלו. בנוסף בעלי האתר אינם אחראיים לעוגמת נפש ו/או נזק במישרין או עקיפין שיגרמו לגולשים ומשתמשי האתר כתוצאה מביצוע השינויים שייעשו באתר.

20. בכל מקרה בו הנכם חוששים כי לא פעלנו על פי העקרונות והתנאים שפורטו בכתב מדיניות זה, הנכם מוזמנים להודיע לנו על כך באופן ישיר באמצעות שלילת דוא"ל לכתובת web@karamel.co.il ואנו נעשה את כל המאמצים לבירור החששות ופתירתן בדרך היעילה והמהירה ביותר.
 

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר

אפליקציה

הורידו את האפליקציה ותהנו משפע ספקים, הטבות ושוברים עד 50% הנחה!