
סיור בעקבות אריק איינשטיין
אם אתם מחפשים חוויה ייחודית, מוזיקלית, מסקרנת ומצחיקה שנוגעת בשורשים של כולנו, אתם בהחלט במקום הנכון!
אני מזמין אתכם ליהנות מסיור מרגש ומלא בנוסטלגיה המתרחש במחוזותיו של גדול אמני המוזיקה הישראלית, אריק איינשטיין, אשר כל חייו סבבו סביב קילומטר אחד בתל אביב מהם הוא שאב את ההשראה ויצר את יצירותיו הגדולות.
אני מאמין שכל עוד מדברים על אדם הוא חי בליבנו ויש כל כך הרבה מה ללמוד מאריק על אהבה לארץ, לתל אביב, למשפחתו ולחבריו, לספורט, להומור ולשגרה ברוכה בבית "עם התה והלימון והספרים הישנים", נלמד על הדרך הייחודית שהיתה לו ליצור מוזיקה תוך כדי שיתופי פעולה, על צניעות, פגיעות ורגישות. או במילותיו שלו ושל ושלום חנוך בשיר "למה לי לקחת ללב"- "תן לחיות ותן לטעות, תן לעצמך לסלוח. פשוט לאהוב."
מה מצפה לכם?
ניפגש, נכיר, ומשם נצא יחדיו לסיור של שעתיים וחצי מלווה בגיטרה בעקבות שיריו. לאורך הסיור נחשף לתחנות ודמויות מרכזיות בחייו ונשיר יחדיו כמה משיריו המרגשים, אז תכינו את הגרון:)
קצת עליי:
נעים להכיר, גל עבדו, מורה דרך כבר שני עשורים ומוזיקאי.
אוהב מאוד את השילוב בין מפגש עם אנשים, סיפורים ומוזיקה.
ואני אוהב את אריק אינשטיין ומתגעגע אליו, הוא מבטא בשבילי דרך ארץ במובן העמוק ביותר של המילה.
מידע חשוב:
- מתאים לגילאים: 30+
- ההפעלה מתאימות ל: ימי הולדת | ימי גיבוש ובונדינג משפחתיים | ימי גיבוש עובדים ועוד...
מוני מושנוב על אריק: "ישיר, מוכשר ובעיקר לא שופט בני אדם. בכל הרגעים הקשים שהיו היה בו ניצוץ של תקווה. הוא ראה את האדם כחשוב ביותר - הוא מצא יופי כמעט בכל בני האדם. אני לא חושב שהוא ידע כל כך מה החשיבות שלו ומה הוא אומר פה לכולם, ואיזה אמירה הייתה לו על הקיום שלנו"
073-7763852
פירוט מחירים
פירוט ומידע על סיור בעקבות אריק איינשטיין מחירעלות לקבוצה - 950 ש"ח לפני מע"מ
זמני פעילות
פירוט מלא על סיור בעקבות אריק איינשטיין שעות פתיחהימים א' - ה': 8:00-19:00
יום ו': 8:00-19:00
יום שבת: 8:00-19:00
גלריית תמונות






















כל הסרטונים
המלצות על הספק
תודה רבה, חוות הדעת נשלחה בהצלחה למערכת האתר ותפורסם בהקדם.
תודה רבה גל על טיול נפלא בירושליים.אתה בעל ידע רחב וקסם אישי הרחבת את ידיעותינו.
סיור פרטי מרתק עם גל עבדו, עם תחנות מיוחדות, הסברים מקיפים, ועוד!!! תודה גל על הסיור המדהים ושירות ה VIP.
גל הוא ככל הנראה הבחירה הטובה ביותר שיכולה להיות לך כשאתה חושב על מישהו שייקח אותך לסיור כלשהו.
כיף לטייל עם גל! החוויה של לטייל עם גל היא חוויה נעימה ,יחס אישי, ידע רב. מדריך בחן ובנעימות . גל גורם למטיילים הרגשה של בטחון וסוחף בסקרנות שלו את הסובבים
גל, היה מצויין! מעניין, מגוון, לא חופר ומשולב סיפורים ומוסיקה במידה. שלא לדבר על בחירת השירים. כל הכבוד! כולם נהנו ומחכים לבאות
היי גל! רציתי להודות לך שוב על הסיור המדהים שערכנו אתמול. מאחלת לך את הטוב ביותר בעסק שלך!
ללא ספק מדריך הטיולים הטוב ביותר שחוויתי, מומלץ ביותר
טיילנו עם גל, גל פשוט מדהים. אין מילים לתאר עד כמה הצליח להעביר לנו את הסיפור של המקום, לקח אותנו לתחנות מיוחדות, הסברים מעמיקים מקיפים ומענינים, ידע לדבר בשפה שלנו ולהתאים את התכנים אלינו. מומלץ מאוד!
גל הוא שילוב מדהים של שלושה כישרונות גדולים 1. מדריך נהדר 2. מוזיקאי מדהים 3. אדם טוב לב
הייתה חוויה מדהימה עם גל, מומחה אמיתי ואישיות מקסימה, מומלץ בהחלט ... מצפה לטיול הבא ...
גל עבדו הוא אחד ויחידי! מדריך מפוצץ כריזמה וידע. מלא בסיפורים מרתקים ומצחיק בטירוף!! חוויה מדהימה!! ממליצה בחום לכולם!!!