סדנת אוכל דרוזי מגבשת עם אבתסאם

חורפיש

למידע נוסף והזמנות

073-7835256

יצירת קשר

פנייתך נשלחה בהצלחה.
המשך גלישה מהנה.

כל המידע על סדנת אוכל דרוזי מגבשת עם אבתסאם

סדנת אוכל דרוזי אותנטית לקבוצות וארגונים – המקום להתגבש ולהנות

אם אתם מחפשים פעילות מיוחדת עבור קבוצת עובדים או קבוצת מבוגרים, כדאי לכם להכיר את החוויה הקולינרית שמחכה לכם בביתה של אבתיסאם פארס בחורפיש. אבתיסאם פארס היא אישה דרוזית שמארחת קבוצות לימי גיבוש קסומים ואותנטיים עם מגוון סדנאות בישול דרוזי וארוחות נפלאות עם הטעמים של העדה. זו הזדמנות עבורכם לחוויה לא שגרתית, טעימה ובעיקר מגבשת. 


מה בתפריט?
התכנסות: כבר בכניסה לבית, תוכל הקבוצה שלכם להנות מאירוח דרוזי נעים במיוחד עם כוס קפה, לימונדה או תה צמחים שעשוי מצמחי כורכום וזנג'ביל. במהלך הישיבה בבית, תספר אבתיסאם פארס את הסיפור האישי שלה והאהבה המיוחדת למטבח ולרזי הבישול הדרוזי. 


מתחילים בסדנה                                                               
לאחר שנהנתם מפתיחה טעימה, חמימה ומעניינת, כעת תוכלו לעבור לחלק הפעיל - סדנת הבישול. 
 

אבתיסאם פארס מציעה מספר סדנאות קולינריות לבחירה: 

סדנה באורך מלא – סדנה המתפרשת על כשלוש שעות בה הקבוצה תוכל להנות מחלק העוסק בליקוט צמחי בישול בשדה הקרוב ולאחר מכן אפייה ובישול של מגוון מאכלים דרוזיים בניהם: עלי גפן, מנסף, מג'דרה, מפלפל, סניית תפו"א עם בשר, ממולאים, קפתה ועוד. מדובר בסדנה חווייתית מאוד ועשירה בטעמים. 

סדנה קצרה וארוחה – מעוניינים בסדנה קצרה יותר ופעילות המתפרשת על כשעתיים? יכול להיות שהסדנה הקצרה תתאים לכם יותר. בסדנה זו הקבוצה תכין מנה עיקרית אחת ומנת פתיחה ולאחר מכן חברי הקבוצה ישבו לארוחה דרוזית מפנקת ואותנטית הכוללת את התפריט הבא: 

  • מיקס ממולאים – קישואים, חצילים, תפוח אדמה, גמבות וכרוב בלדי, עלי גפן
  • מג'דרה – בורגול עם עדשים, בלווי בצל ושמן זית
  • מפלפלה – בורגול עם פלפל, בצל, עגבניות ורסק עגבניות
  • מפלפלה עם חומוס
  • מנסף (מקלובה) – אורז, עוף וירקות
  • סניה קפתה בתנור – קציצות בקר וכבש בתנור עם רוטב טחינה ועגבניות
  • סלט טבולה – סלט ירקות קצוץ בתוספת בורגול
  • סלט חצילים 
  • חצילים וחמוצים בתיבול שום ופלפל
     

לקינוח: תה צמחים, קפה ועוגת הבית
 

ניתן לבחור גם בארוחה בלבד ללא סדנה ולבחור בתפריט בשרי או צמחוני לפי העדפת חברי הקבוצה. 


סדנת ליקוט – מי שמעוניין בסדנה ממש קצרה של עד שעה, יוכל לבחור עבור הקבוצה את סדנת הליקוט. סדנה חווייתית ומעניינת שבה אבתיסאם פארס מוציאה את כולם אל השדה הקרוב לליקוט ירקות וצמחי בר שמהם מכינים את שלל המאכלים הדרוזיים הנפלאים. 

פעילויות נוספות לאחר הסדנאות
סיור בכפר – לכל הסדנאות ניתן להוסיף סיור בכפר של שעה במחיר משתלם לקבוצה.

סיום היום – בסיום הסדנה או הארוחה, תשב הקבוצה באווירה הפסטורלית המיוחדת של הבית להרצאה מרתקת על העדה הדרוזית וההיסטוריה של הכפר, כל זאת בשילוב של שתייה חמה ועוגה תוצרת בית. 


מידע שחשוב לדעת:

  • אתם לא צריכים להביא אתכם ציוד, כל ציוד הבישול קיים במקום
  • הסדנאות מתאימות למגוון קבוצות של עד 20 משתתפים – מומלץ מאוד עבור חברות, ארגונים וקבוצות מבוגרים שמעוניינים לחגוג אירוע מיוחד. 
  • את הסדנאות יש להזמין בתיאום מראש בכל יום בין השעות 9:00-21:00
  • הסדנאות מתקיימות בביתה של המארחת בפר חורפיש, ניתן להזמין את הסדנאות גם לאזורים אחרים בצפון או לאירועים גדולים במגוון אזורים בארץ. 
  • ניתן להזמין אירוח וארוחה ללא סדנה.
  • יש אפשרות לשלב בין סדנה מלאה לסיור בכפר וליצור יום בבילוי ארוך יותר של כארבע עד חמש שעות. 
  • כל הסדנאות כשרות ומותאמות גם למגזר הדתי. 


נעים להכיר: אבתיסאם פארס היא אישה דרוזית המתגוררת בכפר הדרוזי חורפיש שבצפון. כבר מעל לעשר שנים שהיא פועלת בתחום הסדנאות הקולינריות ומארחת בביתה קבוצות ויחידים שנחשפים למאכלים הדרוזיים המיוחדים, לסיפור האישי שלה ולהיסטוריה המיוחדת של הכפר בו היא גרה. הזדמנות לחוויה קולינרית אותנטית, מעניינת, מגבשת ושונה. 

מאפיינים

  • כמות משתתפים
    • קבוצה קטנה
    • קבוצה גדולה
    • בלי הגבלה
  • קהל יעד
    • פעוטות
    • כל המשפחה
    • מבוגרים
  • שיוך ענפי
    • אטרקציה

גלריית תמונות

חוות דעת

0 תגובות

הוספת חוות דעת

  • בחירת דירוג:



איך להגיע

נווט ב- Waze
סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר