חגיגה מתוקה במיוחד בשלל קונספטים מטריפים!
סדנאות קאפקייקס טעימים ומעוצבים על ידי המשתתפים, לבחירה זילוף או בצק סוכר.
אז מה בחגיגה הכי מתוקה שיש?
לבחירתך שני סדנאות טעימות במיוחד זילוף או פיסול בבצק סוכר:
- סדנת זילוף צבעונית:
בטרם יום ההולדת: כבר בשיחה בינינו החוגג/ת יבחרו את קונספט החגיגה ואת 3 התמונות/הדמויות אותם אדפיס על דף סוכר שיהיו ליום המסיבה.
ביום החגיגה: אני אגיע כרבע שעה לפני כולם על מנת להכיר את החוגג/ת ולהכין את השולחן ליצירה מתוקה.
הסדנה: החוגג/ת וכל החברים/ות יהנו מזילוף 4 קאפקייקס אישיים לכל אחד.
במהלך הסדנה נלמד את טכניקות הזילוף הייחודיות ליצירת נראות מהממת.
נלמד להכין קצפות בשלל צבעים, נכין ונעצב קישוטי שוקולד טעימים ונגזור את דפי הסוכר שהוכנו מראש, בעזרת כל מה שהכנו נעצב את הקאפקייקסים הנפלאים שלנו.
בסוף הסדנה כל המשתתפים יקבלו את התוצרים ארוזים יפה בקופסה עם צלופן וסרט כמתנה טעימה מהחגיגה.
- סדנת פיסול בבצק סוכר:
בטרם יום ההולדת: כבר בשיחה בינינו החוגג/ת יבחרו את קונספט יום ההולדת לפיו נפסל דמויות מתוקות בסדנה.
ביום החגיגה: אני אגיע כרבע שעה לפני כולם על מנת להכיר את החוגג/ת ולהכין את השולחן ליצירה מתוקה.
הסדנה: החוגג/ת וכל החברים/ות ילמדו להכיר את טכניקות הפיסול ואת החומר המתוק והנפלא - בצק סוכר.
נפתח את הסדנה בחלוקת סינרים לכולם ובהפיכתכם לקונדיטורים מתחילים, כל אחד מהמשתתפים יקבל קאפקייקס עליו יפסל דמות שנבחרה מראש שלב אחר שלב.
לסיום נקשט את הקאפקייקס בבצק סוכר ובדמות המהממת שכל אחד הכין ונארוז כמתנה מהחגיגה.
הסדנה כוללת (בהתאם לסדנה שנבחרה):
- סינרים
- 4 קאפקייקסים לקישוט לכל המשתתפים
- דפי סוכר אכילים
- מיקסר
- קופסה לאריזת התוצר
- כל חומרי הגלם בהתאם לסדנה
ניתן לשדרג עם:
- עוגה מעוצבת
- הזמנה דיגיטלית
מידע חשוב:
- ניתן לקיים את ההפעלה בכל מקום בארץ.
- ההפעלה מתאימה לגילאי 4 ומעלה
- משך ההפעלה כשעה וחצי
- אזורי פעילות: חיפה, שרון, מרכז, ירושלים, שפלה
- ימי פעילות: כל ימיות השבוע - לא כולל שבת
- כל המתוקים שאני מכינה נעשים מחומרי גלם כשרים, איכותיים וטריים.
- הסדנה מתאימה ל: מסיבות בת/בר מצווה | מסיבות ימי הולדת
- במיקרה של קבוצות קטנות ניתן לקיים את הסדנה אצלי בבית (לפרטים נוספים ניתן לפנות טלפונית)
קצת עליי:
נעים להכיר שמי רחלי, קונדיטורית ושפית עם ניסיון של שנים בהפקת סדנאות מתוקות של זילוף ובצק סוכר.
למדתי קונדיטוריה ב”מכללת השף” בירושלים, עבדתי במסעדת “בליקר בייקרי” ולמדתי סדנת זילוף מקיפה אצל עידן שחר בוגר בייק אוף.