כל המידע על אופים ונהנים - סדנת אפייה טעימה במיוחד
מי לא אוהב את הריח המשגע של מאפה התופח לו בתנור?
מי לא חלמה על להגיש חלות משגעות לשבת או סתם להפתיע מישהי בעוגת שמרים או קרמבו בייתי?
מעכשיו החלומות שלכם הולכים להתגשם בסדנה מדהימה שתחשוף לכם את כל הסודות של המטבח והאפיה!
אני אפגוש אתכם בכל מקום שתבחרו אצלכם או לחלופין ניתן להנות אצלי בסטודיו.
יחד אתכם נבנה תוכנית מותאמת אישית לכם, למוזמנים שלכם ולמה שאתם אוהבים.
וכל מה שנשאר לנו זה להנות מ4 שעות מלאות בטעמים משכרים חושים, בריחות שימלאו את החלל ובתוצאות טעימות במיוחד.
הסדנאות שלי, הבחירה שלכם:
- עוגות שמרים: הגיע הזמן להפסיק לפחד משמרים ולהכיר את סוגי ההתפחות, טיפים לזירוז התהליך ולאפייה נכונה ועוד.
- בחושות: כמה פשוט ככה טעים אבל גם כאן יש סודות לעוגה בחושה מוצלחת ואורירית במיוחד
- קינוחים מושחתים: סדנת קינוחי ראווה שיגרמו לכל האורחים שלכם לתדהמה: קרמבו בייתי, פחזניות, מוסים ועוד
- מלוחים: לאוהבי המלוח תהנו מפחזניות מוצלרה, לחמניות זעתר, פיצות, פוקצ'ות, טריקים ללחמניות ושפע שיטות נוספות
- בצק רבוך: סדנה בטעם פריזאי, בצקים רבוכים ואיך עובדים איתם. ניצור ביחד אקלרים, פחזניות וקרם פטיסייר חלומי
- עוגיות: חלבה, שוקולד, מושלגות, אוריאו, שושנים ועוד. נלמד מהן השיטות ואיך מצליחים עם משחקי הטעמים
- פרווה: קינוחים שמתאים לכל אירוע ולכל זמן: בראוניז, מלבי פירות יער, מוס שוקולד
מידע נוסף:
- מחיר נע בין 300 ל350 למשתתף בהתאם לאופי הסדנה
- משך הסדנאות כ 4 שעות
-בהפעלה בביתכם אני דואגת להביא את כל החומרים איתי
מתאים ל: ימי הולדת | מסיבת רווקות | ימי גיבוש| מסיבות הפתעה ועוד
קצת עלי:
נעה עינת, קונדיטורית ובוגרת קונדיטורית " בישולים ".
את הרומן עם האפייה התחלתי כבר בגיל 12 ומשם לקחתי את זה הכי גבוה שאפשר.
השתתפתי במגוון תוכניות טלוויזיה, עבדתי במסעדת מישלאן בבלגיה, סטאז' בצרפת ועוד.
כיום יש לי את הסדנאות שאני מגיעה אליכם לכל מקום או מזמינה אתכן להגיע לסטודיו שלי.